Välkommen! Om Info bomull Företagsprofilering Butiken Postorder!
TRYCKVÅG TEXTIL

- PROFILERING MED DJUPARE INNEBÖRD! -

Vi erbjuder certifierade ekologiska och rättvist tillverkade kläder för företag, föreningar, organisationer, kommuner  m fl.

Vi på Tryckvåg vill med denna presentation, visa på de möjligheter som finns att marknadsföra och profilera sig på ett unikt och stimulerande sätt. Att bli del av ett nytänkande där man arbetar för ett hållbart samhälle, och tar allting i beaktande och ingenting förbises. Att inte stagnera och bara fortsätta på samma väg på en marknad som oftast är mättad med produkter av samma slag, konkurrerande enbart med pris, utan hitta nya möjligheter och vara nyskapande - det är ett framsteg!

VALET ÄR DITT!

Ett steg i rätt riktning är att välja kläder av världens renaste bomull! Det absolut bästa inom profilkläder, företagskläder, personal- och kampanjkläder - och så fantastiskt skönt att ha på sig! Vi erbjuder ett koncept som har absolut trovärdighet, byggt på respekt för våra medmänniskor och för planeten vi alla delar.

Med vår mångåriga erfarenhet inom detta område, står vi till förfogande som bollplank - med idéer, kunnande och möjligheter.

Söker ni något ekologiskt? Det vi inte har i lager, kan vi med största sannolikhet ordna hem! Fråga oss när det gäller "miljökläder"! Vi har lång erfarenhet och vet vad vi pratar om. Vill ni ha ett tryckt budskap eller er logo på plaggen - inga problem! Med miljöanpassad vattenbaserad färg, framtagen i den kulör ni själva bestämmer, får ni ett garanterat perfekt resultat.

EKOLOGISKA T-SHIRTS !

Exempel på plagg ur sortimentet är - en mängd olika T-shirts, sweatshirts, tenniströjor, handdukar, kassar mm. På vår webbutiksida finns en del plagg på bild.

KONTAKTA OSS FÖR VIDARE INFORMATION OCH PRISUPPGIFTER!

linje

TRYCKVÅG TEXTIL
Stationshuset 533 74 HÄLLEKIS
Tel/fax: 0510-54 07 30 E-post: staff@tryckvag.se
Välkommen!  |  Om Tryckvåg  |  Info bomull  |  Företagsprofilering  |  Butiken  |  Webbutiken